Natural Clay Carbon ( NCC) Producten

Het gebruik van Natural Carbon Clay in de voeders is een belangrijk element in preventie en bestrijding van diarree; bovendien vormt het een extra bron van minerale verbindingen. Na gebruik door de dieren vormt Natural Carbon Clay een adsorptie laag op het oppervlak van de darmen (dit omdat het een beschermende filmlaag aanlegt op en langs de maag- en darmwand). Deze laag voorkomt de absorptie van gifstoffen in de bloedcirculatie en irritatie van maag- en darmwanden. Dit vermindert dus de kans op het optreden van pathologische problemen in het maag- darmkanaal. Bovendien vermindert het toepassen van Natural Carbon Clay waterverlies via de darmwand. Reeds 1 kg Natural Carbon Clay, gemengd per 1 ton dierenvoeder, geeft zichtbare resultaten bij de dieren. Lees hier meer over Natural Carbon Clay…

 
13336096_1798057537089314_4326274996680106198_n.png

01.NATURAL CARBON CLAY POWDER

Ons NCC poeder kan gemengd worden door het voer voor een preventieve werking en een permanente bescherming van de dieren. Het is geschikt voor alle dieren.

 
pot-bolus+transparant.png

Gebruiken bij acute diarree bij kalven. NCC DIARID bevat een microbieel geneesmiddel en absorptiematerialen die toxinen, ineffectieve deeltjes en overtollig water in het spijsverteringstraject binden.

16113968_1903275413234192_8974705179310029136_n.jpg

02. NCC PASTE

Gebruiken bij acute diarree. .Het is een natuurlijk mengsel van mineralen heeft als hoofdbestanddeel kaoliniet houdende klei met daarin natuurlijk vermengde koolstof elementen.

 
geittransparant.png

Gebruiken bij acute diarree bij geiten. NCC DIARID bevat een microbieel geneesmiddel en absorptiematerialen die toxinen, ineffectieve deeltjes en overtollig water in het spijsverteringstraject binden.

 
 
 
 

Onze missie

Holland Feed Support is de handelsnaam van het Nederlandse bedrijf HMS Rotterdam B.V. dat zich richt op de verkoop van biologische voedingssupplementen voor de veehouderij. Met onze producten dragen wij bij aan het verduurzamen van de veehouderij, het verbeteren van het milieu en het verhogen van het rendement voor de boeren.

Dit doen wij onder andere middels NCC (Natural Carbon Clay), een zwart poeder dat in essentie bestaat uit kaoliniet houdende koolstof. Het is een natuurlijk product dat onder andere de volgende werkingen heeft:

  • Het binden van toxines van E. Coli, mycotoxins

  • Preventie tegen parasieten, darmvirussen en schadelijke bacteriën

  • Het biedt gastro-intestinale bescherming doordat het een beschermend laagje over het muceuze membraan legt

  • Het verbetert de eiwitvertering door opvangen en afgeven van ammoniak maar ook verbetert het de zetmeel vertering door de katalysatorfunctie van klei mineralen.

  • Verhoging van o.a. de hemoglobine waarde door afgifte van ijzer in de darmen

 
 
HFS+varken+NCC

Voorkomen is beter dan genezen

Klaas de Vries - veehouder

 
 

Historie

Wij de mensen achter HFS producten zijn met ons advies en support inmiddels meer dan tien jaar actief op de markt. Wij bieden specifieke ondersteuning met daarop afgestemde 100 % natuurlijke producten. Het natuurlijke veevoer additief Natural carbon Clay (NCC), levert een belangrijke bijdrage aan het verduurzamen van de veehouderij, het verbeteren van het milieu en het verhogen van het rendement.

 

Door met dit natuurlijke product te werken, weten wij uit 25 jaar wetenschappelijk onderzoek en de dagelijkse praktijk, dat hierdoor tegelijkertijd een bijdrage wordt geleverd aan de optimalisering en verbetering van de natuurlijke kringloop in het milieu.

 

Met onze kennis, ervaring en support weten we hoe NCC het meest effectief kan worden bijgemengd in het voer of als topdressing kan worden toegediend. Op beide manieren wordt het optimale resultaat bereikt.