Producten

 
 

01.NATURAL CARBON CLAY POWDER

U zoekt een manier om uw vee zo gezond mogelijk te houden, net als elke ander veehouder wilt u namelijk het beste voor uw dieren en daarnaast uw investering beschermen. Ons product kan door het voer gemengd worden, als top dressing wordt gebruikt en zelfs curatief worden toegediend per dier. Zolang uw dieren dagelijks NCC binnenkrijgen worden ze zichtbaar gezonder.

Het gebruik van Natural Carbon Clay in de voeders is een belangrijk element in preventie en bestrijding van diarree. Bovendien vormt het een extra bron van minerale verbindingen. Na gebruik door de dieren vormt Natural Carbon Clay een adsorptieve laag op het oppervlak van de darmen (dit omdat het een beschermende filmlaag aanlegt op en langs de maag- en darmwand). Deze laag voorkomt de absorptie van gifstoffen in de bloedcirculatie en irritatie van maag- en darmwanden. Dit vermindert dus de kans op het optreden van pathologische problemen in het maag- darmkanaal en het vermindert waterverlies via de darmwand. Slechts 1 kg Natural Carbon Clay, gemengd per 1 ton dierenvoeder, geeft zichtbare resultaten bij de dieren. Wilt u meer te weten komen over onze Natural Carbon Clay? klik hier …

 

02. NCC PASTE

Bij acute gevallen gebruikt u onze Natural Carbon Clay Paste. Dit concentraat zorgt ervoor dat u snel kunt handelen bij acute diarree. In 95% van de gevallen is met onze NCC Paste het ontlastingsprobleem binnen 2 dagen verholpen.

NCC Paste bevat ten minste 65% gehydrateerd aluminium silicaat complex en is vrij van asbest. Het natuurlijk mengsel van mineralen heeft als hoofdbestanddeel kaoliniet houdende klei met daarin natuurlijk vermengde koolstof elementen.

In onze spuiten zit 60 ml NCC Paste welke gebruikt kan worden voor kalveren, koeien, biggen, varkens & geiten. Wilt u meer lezen over Natural Carbon Clay?

Download hier de specificaties

 
pot-bolus transparant.png

03. NCC DIARID CALF BOLUS

Bolus toepasbaar bij kalveren in geval van spijsverteringsstoornissen (diarree). NCC DIARID is 100% biologisch product en veilig te gebruiken. Het product bestaat uit een natuurlijke mix van kaoliniethoudende klei, koolstof en lipiden. Het bevat een niet-antimicrobieel geneesmiddel en absorptiematerialen die toxinen, ineffectieve deeltjes en overtollig water in het spijsverteringstraject binden. Meer lezen over Natural Carbon Clay bij kalveren? Klik hier …

Per pot ontvangt u 50 bolussen welke 3 keer dagelijks moeten worden toegediend gedurende 3 opeenvolgende dagen. Al onze boluspotten worden geleverd met een gratis applicator!

Download hier de specificaties

 
geittransparant.png

04. NCC DIARID GOAT BOLUS

Bolus toepasbaar bij geiten in geval van spijsverteringsstoornissen (diarree). NCC DIARID is 100% biologisch product en veilig te gebruiken. Het product bestaat uit een natuurlijke mix van kaoliniethoudende klei, koolstof en lipiden. Het bevat een niet-antimicrobieel geneesmiddel en absorptiematerialen die toxinen, ineffectieve deeltjes en overtollig water in het spijsverteringstraject binden. Meer lezen over Natural Carbon Clay bij geiten? Klik hier …

Per pot ontvangt u 50 bolussen welke 3 keer dagelijks moeten worden toegediend gedurende 3 opeenvolgende dagen. Al onze boluspotten worden geleverd met een gratis applicator!

Download hier de specificaties

 
sea minerals HFS

05. Derma Health Powder

Derma Health Powder is een natuurlijk mineralen mengsel op basis van as uit bruinkool. Het bevat geen kalk/antibiotica of welke chemische toevoeging dan ook. Derma Health Powder is te gebruiken als poederbad in preventie tegen en ter bestrijding van de ziekte van Mortellaro. Bij zeer ernstige ontstekingen de koeien eerst behandelen volgens werkwijze van de dierenarts, daarna poederen door middel van een poederbad met Derma Health Powder.

Bij een zware besmetting is het aan te bevelen de behandeling een aantal weken toe te passen.

Download hier de specificaties

 
seaminerals.jpg

06. Sea Minerals

Het verstrekken van mineralen en sporenelementen als aanvulling op voeding voor dieren is een gangbare praktijk en het mineraal, of element in zout vorm, is afgestemd op de specifieke behoefte van het dier. Mineralen en sporenelementen, toegevoegd aan diervoeder, komen in de vorm van geïndustrialiseerde zouten voor. Zelden worden deze toevoegingen aangeboden als een natuurlijk mineraal. Macromineralen, zoals calciumcarbonaat, vaak in natuurlijke vorm, zijn helaas biologisch vaak niet meer beschikbaar.

Macro-elementen in minerale vorm toegevoegd in de voeding zijn Calcium en Magnesium. Dit is typisch voor alle veevoer.

Download hier de specificaties

 
713429.jpg

07. Allicin Producten

Allicin is een natuurlijk Antibiotica, wat geregistreerd staat als aanvullend diervoeder (uit knoflook, Aromatische stof: Allium Sativum) met een zeer hoog gehalte aan werkzame stoffen die in staat zijn, bacteriën, Virussen, Parasieten en Schimmels te bestrijden. De gezondheid van de dieren wordt sterk verbeterd. Heeft een gunstige werking op de darmflora. Heeft een positieve werking ter verbetering van het immuunsysteem. Geeft een goede pens stimulatie en herkauwprikkel. Werkt eetlust verhogend. Het product wordt zowel in Bolussen als ook in Vloeistof aangeboden. Voor meer vragen over Allicin producten kunt u het bestel formulier invullen.

Download hier onze Allicin productenlijst

 
 
Logos voorpag.png